top of page

Nyt

Uhrmageriets nye butik på Store Torv i Aarhus

Vi har designet og indrettet Uhrmageriets nye butik på Store Torv i Aarhus. Kodeord for designet er funktionelle møbler med plads til mange forskellige urmærker, skiftende udstillinger, arbejdende urmager i butikken og mulighed for at fortælle historier om håndværket gennem indretningen.

 

Uhrmageriet forhandler Omega, Breitling, Longines samt mange andre mærker, og er desuden specialiseret i reparation og salg af de meget efterspurgte vintage Omega-ure. Den nye butik slår dørene op 3. november 2014.

(Oktober 2014)

 

Mode i midlertidige omgivelser

PEJ Gruppen bragte igår (25/9) vores artikel om midlertidige salgskontekster for mindre modemærker og designere. Tryk på billedet og gå videre til link til pdf, hvor du kan læse den med en kop kaffe.

(September 2014)

 

Artikel i Sko, Shoes & More

Vi har begået en lille artikel om at indrette inspirerende shoppingmiljøer i skobutikker til branchemagasinet Sko, Shoes & More. Læs den her og tag fat i os, hvis du vil høre nærmere om emnet:

(September 2014)

 

Dansk Supermarked HQ

Vi hjælper Dansk Supermarked med at indrette arbejdspladser, mødelokaler og fællesområder i ny tilbygning til hovedkvarteret i Aarslev.

(September 2014)

 

Ses vi på Euroshop?

Vi besøger senere på måneden en af verdens største retailmesser, nemlig Euroshop i Düsseldorf i Tyskland. Vi glæder os til at se nye produkter, materialer og ikke mindst nye kontakter til kunder og leverandører.

 

 

(Februar 2014)

 

Glædelig Jul & Godt Nytår

Det har været et spændende år for vores lille nystartede firma. Vi har designet nye shopkoncepter indenfor lingeri, smykker og accessories, tegnet messestand, åbnet Gustavs første shop i Magasin, været med til at forme det nye Bilka Future og indrettet parfume-, sko- og modeafdelinger i det nye Salling.

 

Vi er i fuld gang med at planlægge det nye år og glæder os til at lave spændende projekter sammen med vores samarbejdspartnere. Aktuelt arbejder vi på digitale retailkoncepter med spil- og appudviklere, pop-up koncepter og designer livsstilsprodukter. Vi glæder os til at præsentere det hele i 2014!

 

Med et tak for i år og ønsket om godt samarbejde i 2014, ønsker vi dig glædelig jul og et godt nytår. (December 2013)

 

The New Salling

Efter en hektisk slutspurt blev ombygningen af Salling Stormagasin i Aarhus og Aalborg færdig. 

MORTENSEN II KAMPMANN står bag designet af det nye dameunivers med mode og sko, parfume og kosmetikafdelinger.

Se et par billeder her.

 (Oktober 2013)

 

RUM i RUM

Lidt om at skabe rum i rum, mindre rum i større rum, overgange mellem rum,...

 (Oktober 2013)

 

BIG is beautiful

Vi elsker store ting...store sko, store fuglebure, store bogstaver, store knapper, store sakse, store garntrisser.

 

Store ting skaber blikfang i butikken og kan bruges som fokalpunkter og omdrejningspunkter og navigation for kunders cirkulation rundt i butikken. (Oktober 2013)

 

Nye shoppingoplevelser i Salling

Ombygningen af Salling Stormagasin i Aarhus og Aalborg er på sit højeste lige nu. De flotte nye omgivelser står færdige i efterårsferien og vi glæder os til at se vores streger komme til live i et nyt inspirerende shoppingunivers!

 (September 2013)

 

I Cereskælderen...

I forbindelse med et arrangement her i Cereshuset, hvor firmaet holder til, fik vi lejlighed til at tage et kig ind i de gamle bryggeriomgivelser. De rå omgivelser emmer af historie... Se lidt af det på billederne.

 (September 2013)

 

Salling Stormagasin

MORTENSEN II KAMPMANN hjælper i øjeblikket Salling med at omdanne deres stormagasiner i Aarhus og Aalborg til spændende nye oplevelsesuniverser. De nye omgivelser står klar senere på året.

 

Projektet er i dag (22. august 2013) beskrevet i JP Aarhus. Tjek: www.jyllands-posten.dk/aarhus(August 2013)

 

Ny Gustav shop-in-shop

MORTENSEN II KAMPMANN har i samarbejde med Lone Arp designet shopinventar til det danske modefirma Gustav, der laver lækkert tøj til kvinder. Se den flotte shop med det nye koncept i Magasin på Kgs. Nytorv i København.

 

Inventaret er udført i bejdset træ og lakeret metal i brune nuancer og skaber sammen med store indrammede lærreder og en maxi-pendel en flot baggrund for Gustavs produkter.(August 2013)

 

Vi flytter...

1. juli flytter MORTENSEN II KAMPMANN i nye lokaler i den gamle administrationsbygning i Ceres.

Vi ser frem til at få mere plads og bo side om side med en masse spændende virksomheder.Vores nye adresse er:

Ceres Allé 1, 8000 Aarhus C. Gå efter den velkendte 'Ceres-gavl' lige over for Den Gamle By.(Juni 2013)

 

Milano 2013

Vi besøgte møbelmessen Salone del Mobile i april 2013 og så masser af mørkt træ, petroleumsfarvede tekstiler, blegrosa stole og lamper i patinerede metaller. (Fotos fra Salone del Mobile 2013 + showrooms i Milano. April 2013)Tjek:

www.archiproducts.com

www.architonic.com

Metaller og strukturer

Vi inspireres lige nu af...metaller med forskellige overflader, mønstre, kontraster, sammenhænge og repetition. (Fotos fra Salone del Mobile 2013 + showrooms i Milano. April 2013)

Materialer og farver

Vi inspireres lige nu af farvesammensætninger og materialekontraster. 

(Fotos fra Salone del Mobile 2013 + showrooms i Milano. April 2013)

bottom of page