top of page

Vi tilbyder

Retaildesign

MARKANTDESIGN tilbyder design og udvikling af butikker, salgsdisplays, retailkoncepter og point of sale-løsninger. Vi arbejder netværksbaseret og har mange gode samarbejdspartnere og kan således tilbyde totalløsninger fra rådgivning og design, udvikling og konstruktion til produktion og implementering.

Vi stræber efter at skabe sammenhængende retailkoncepter og tilbyder med vores dygtige samarbejdspartnere også grafiske løsninger (grafiske løsninger i butikken og emballagedesign), koncepter for visual merchandising og udarbejdelse af shop guidelines. 

 

Retaildesign

Produktdesign

Indretning

Produktdesign

MARKANTDESIGN arbejder strategisk med idé- og produktudvikling.
Vi sammensætter tidens trends med vores kunders ønsker og forudsætninger til nyskabende idéer og koncepter.Vi tilstræber at agere udforskende og innovativt i ethvert projekt vi arbejder med og i den forbindelse samarbejder vi med flere vidensvirksomheder indenfor ny teknologi, materialer og forbrugertrends.I samarbejde med vores netværk sikrer vi os, at vi når ud til den yderste grænse af, hvad der er muligt. Vores samarbejdspartnere er alle med fremme, når det gælder nytænkning og søger, som os, altid det optimale.

Vi vil ikke at være endnu et firma, der kopierer. Vi søger det nyskabende og vi vil være med til at sætte dagsordenen indenfor produktdesign.

 

 

Grafisk design

Visual merchandising​

Shopguidelines​

bottom of page