top of page

Om os

MARKANTDESIGN er et team af dedikerede designere med mange års erfaring indenfor udvikling og formgivning af butikker, retailkoncepter og produkter.

Vi har en helhedsorienteret tilgang til design og hjælper vores kunder med at skabe sammenhængende universer (rum, møbel, produkt, grafik og kommunikation).

Vi arbejder netværksbaseret med kompetente folk indenfor grafisk design og webløsninger, produktion og projektstyring - vi sammensætter det rette team afhængig af opgavens art.

 

MARKANTDESIGN arbejder også strategisk med idé- og produktudvikling indenfor udvalgte områder.


Vi designer gennemarbejdede koncepter og leverer kvalitetsprodukter til tiden og til prisen. Det er en mærkesag for os, at resultatet af vores arbejde matcher vores kunders krav, ønsker og forventninger. Men vi er ikke bange for at udfordre vante forestillinger om, hvad den rette løsning bør indeholde.Vi har lang erfaring som udøvende designere og har et omfattende professionelt netværk, som vi samarbejder med.

 

Stig Mortensen er uddannet Design Manager med speciale i industrielt design fra International Business Academy, Kolding. Stig har arbejdet som designer af kontorer, messestande og butikskoncepter. Han har derudover været designer og projektleder på store projekter, der i blandt stormagasiner.Kontakt Stig på +45 26153450 eller mail på smo@markantdesign.dk

IMG_9135[105]s[257].png

Maria Kjær Christensen er uddannet Retail Designer fra VIA Design i 2019. 
Maria brænder for indretning og design. Hun har tidligere arbejdet med udviklingen af messekoncepter,  in-store løsninger, indretning af kontorer, showrooms og butikker samt møbeldesign.Kontakt Maria på +45 22360575 eller mail på mkc@markantdesign.dk

bottom of page